- BlueView Apeldoorn

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

De drie initiatiefnemers (Camiel Hunink, Job Swinkels en Lex Leenen) zijn Nijmeegse ondernemers die meer dan 20 jaar zelfstandig ondernemen en op het gebied van productie en industrie in binnen- en buitenland diverse ondernemingen hebben opgericht en overgenomen. Daarnaast beschikken zij over ruime interim managementervaring op het gebied van productie, ICT en zorg.

In 2012 hebben zij BlueView Nijmegen opgericht in de aanloop naar de nieuwe participatiewet, die 1 januari 2015 is ingevoerd. BlueView Nijmegen verricht productie- en montagewerk voor onder andere 2 grote internationale bedrijven. In Nijmegen werken inmiddels 75 WSW-ers van SW-bedrijf Breed en 5 Wajongers.  De medewerkers werken binnen een door BlueView met WerkBedrijf Rijk van Nijmegen overeengekomen detacheringscontract.
In de afgelopen jaren heeft BlueView Nijmegen zich een betrouwbare partner getoond en heeft het een organische groei doorgemaakt. Het concept van 'social firm' bewijst zich:  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken met plezier en succes bij BlueView onder leiding van ervaren ondernemers. Klanten zijn tevreden over kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid en er wordt een bescheiden winst gemaakt, waarmee toekomstige investeringen kunnen worden gefinancierd. In 2015 heeft een vierde ondernemer, Berry Richters, zich bij ons aangesloten en zijn we in oktober van dat jaar gestart met een nieuw initiatief in Mill (NB). Woodmill is een productiebedrijf dat werkt met een mix van reguliere mederwerkers en medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In 2015 zijn we ook gestart met 'social firm' BlueView Apeldoorn. Met de Felua-groep is een detacheringsovereenkomst gesloten voor om en nabij 50 medewerkers. Gerrit-Jan Geertshuis is mede-eigenaar van BlueView Apeldoorn en is belast met de dagelijkse leiding. BlueView Apeldoorn is gestart met sorteer-, seal- en inpakactiviteiten maar is inmiddels een volwaardig productiebedrijf geworden. De activiteiten worden vooralsnog uitgevoerd op het Felua-terrein waar door BlueView Apeldoorn een hal wordt gehuurd.

In de komende periode wil BlueView Apeldoorn uitbreiding van haar klantenkring, waarbij het voor commerciƫle ondernemingen in een straal rondom BlueView Apeldoorn maatschappelijk verantwoord en kostentechnisch interessant is om werk aan ons uit te besteden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu